Suunnittelu- ja protorakentaminen – joustavuutta ja tehokkuutta

Creanexilla on kattavaa osaamista kaikilta liikkuvien työkoneiden kehityksen osa-alueilta. Tähän perustuen asiakas voi halutessaan antaa koko suunnitteluprosessin ja prototyyppien rakentamisen Creanexin projektoitavaksi ja hoidettavaksi.

Räätälöimme aina optimoidun asiantuntijaryhmän asiakaskohtaisesti. Tarjolla on mekaniikan, hydrauliikan, automaation ja algoritmikehityksen osaajia.Asiakkaan ja projektin tarpeita varten koottu joustava ja tehokkaasti yhteen pelaava tiimi pystyy ottamaan toteutusvastuun hyvinkin monialaisista tuotekehityshaasteista.
Tämä perustuu siihen, että tekijämme ovat tottuneet viemään läpi uusia ideoita, tekemään keihäänkärkitutkimusta ja löytämään tulevaisuuden ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa toimien.Creanexin yhteistyöverkosto mahdollistaa suurtenkin prototyyppien valmistuttamisen. Asiakkaan kannalta oleellista on se, että kokonaisvastuun kantaa Creanex, joka vastaa valittujen kumppanien työstä kuin omastaan. Pidämme lisäksi huolta siitä, että muutostyöt dokumentoidaan vaatimusten mukaisesti.